CAN Academy Eindejaarsactie 2023

Welk leerdoel heb jij voor 2024? Doe mee met onze eindejaars-winactie en wie weet helpen wij jou kosteloos op weg jouw leerdoel te bereiken!

Eindejaarsactie 2023
CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat het nieuwe leerjaar 2024 alweer voor de deur staat. Voor velen is deze periode er een van terugkijken en reflecteren op het afgelopen jaar. Uit een dergelijke terugblik komen vaak ook nieuwe wensen of doelen. En het begin van een nieuw jaar is voor veel mensen een logisch moment om een eerste stap te zetten richting het behalen van zo een doel. Dit geldt voor zowel mensen als voor organisaties. Nu je erover nadenkt, heb jij dan een bepaald doel dat je graag wilt bereiken op professioneel vlak? Is er op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Veiligheid, Milieu, Voedselveiligheid of Informatiebeveiliging (KAMVI) iets waar jouw organisatie zich in wil ontwikkelen in het nieuwe leerjaar 2024? Dan is onze CAN Academy winactie iets voor jou!

De actie

Kwaliteit, Arbo en Veiligheid, Milieu, Voedselveiligheid en Informatiebeveiliging (KAMVI): thema’s waar veel organisaties (dagelijks) mee te maken hebben. Veelal is er het verlangen om één of meerdere van deze onderwerpen sterker neer te zetten of onder de aandacht te krijgen. Dit blijkt vaak een hele klus waarbij door de bomen het bos niet meer wordt gezien. Daarom willen wij jou via ons opleidingsplatform, de CAN Academy, op weg helpen! Alle te winnen trainingen bekijk je eenvoudig via het trainingsoverzicht van de CAN Academy!

Scoor de gouden bal

Wat moet je precies doen? De gouden bal scoren! Met deze gouden bal win jij onze hulp om jouw doel te bereiken! Hoe scoor je de gouden bal? Heel simpel! Laat ons weten met welk KAMVI gerelateerd doel jouw organisatie in 2024 aan de slag wil en wie weet ben jij de gelukkige die de gouden bal in ontvangst mag nemen en zo kosteloos je organisatie op weg helpt dat leerdoel te bereiken!

Voorbeeld leerdoelen

Er is een heleboel mogelijk! Om je op weg te helpen staan hier een paar voorbeeld leerdoelen ter inspiratie, je wilt:

 • Leren hoe je zelf audits moet uitvoeren voor een bepaalde norm.
 • De basis informatiebeveiliging naar een hoger niveau tillen.
 • Collega’s actiever betrekken bij risicomanagement in je organisatie.
 • Als organisatie veiliger te werk gaan

Nogmaals, dit zijn slechts voorbeelden. Wij zijn benieuwd welk doel jij zelf wilt bereiken!

De CAN Academy

De actie wordt uitgevoerd via de CAN Academy: hét opleidingsplatform van CertificeringsAdvies Nederland. Vanuit onze CAN Academy bieden we een hoop verschillende (op maat gemaakte) trainingen en opleidingen aan, met betrekking tot Kwaliteit, Arbo en Veiligheid, Milieu, Voedselveiligheid en Informatiebeveiliging. De CAN Academy is al jaren een betrouwbaar en geliefd opleidingsplatform voor veel organisaties.

Hoe maak je kans om te winnen?

 1. Bepaal jouw leerdoel voor 2024 (welke raakvlak heeft met minimaal één van deze thema’s: Kwaliteit, Arbo & veiligheid, milieu, voedselveiligheid, informatiebeveiliging).
 2. Deel je doel met ons door, uiterlijk 31-01-2024, het formulier op de actiepagina in te vullen.
 3. Verzenden maar!

Uit alle inzenders kiest CertificeringsAdvies Nederland een winnaar. De winnaar wordt bekend gemaakt op 7 februari 2024 en krijgt daarover persoonlijk bericht!

Eindejaarsactie 2023

CAN ster
CertificeringsAdvies Nederland
Manager Algemeen

CertificeringsAdvies Nederland is de partner in certificeren! Met diverse diensten en tools helpen we je altijd naar een oplossing op maat!

info@certificeringsadvies.nl

Behaal jouw leerdoel voor 2024!

Doe mee met onze Eindejaarsactie via de CAN Academy

 • Kosteloos
 • Vrijblijvend
 • Deskundig

Maandelijks op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit jouw branche en de nieuwste ontwikkelingen rondom (bedrijfs)normen en groeimogelijkheden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een flinke dosis inspiratie met o.a.:

 • Handige kennisartikelen en praktische tips voor jouw organisatie
 • Actuele updates rondom normen en certificeringen
 • Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
 • Interessante acties & events
 • Relevante trainingen en opleidingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf jezelf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief door het formulier in te vullen!

"*" indicates required fields