Zorgsector

Zorgsector2022-05-25T11:06:15+02:00
  • Certificeren voor de zorgsector

Partner in certificeren voor de zorgsector

De zorg krijgt steeds vaker te maken met de vraag naar certificeringen. Door de veranderende zorgmarkt worden partijen steeds kritischer tijdens aanbestedingen, het hebben van de juiste certificaten speelt hierin een belangrijke rol. Veel gevraagde certificaten hierin zijn de HKZ-norm, de NEN 7510 norm, de kwaliteitsnorm ISO 9001 en dé norm voor informatiebeveiliging ISO 27001. Daarnaast heeft de AVG ook een grote impact op de zorgbranche waar veel organisaties nog mee worstelen.

Heb jij hier ook mee te maken? Dan ben je bij CertificeringsAdvies Nederland aan het juiste adres. Wij voorzien je graag van passend advies, training en ondersteuning bij al deze normen.

NEEM CONTACT OP

Ontwikkelen van mensen en organisaties

CertificeringsAdvies Nederland werkt regelmatig voor bedrijven in de zorgsector. Als partner in certificeren ontzorgen wij organisaties volledig, zowel op het gebied van bedrijfscertificeringen alsmede opleiding en training. Hieronder een greep uit ons dienstenpakket:

Praktische & doelgerichte aanpak

Wij ondersteunen & denken met je mee

Ruime ervaring in de zorgsector

Inspiratiebron voor jouw organisatie

Kwaliteit zorg aantonen: welke norm past bij jou?

Opleidingscoördinator Linda Groenendaal

Linda Groenendaal“De zorg is een branche waar kwaliteit van dienstverlening voorop staat maar waar ook grote risico’s liggen op het gebied van informatiebeveiliging. Het certificeren van bijvoorbeeld HKZ/ISO 9001 (kwaliteit) en/of ISO 27001 (informatiebeveiliging) helpen hierbij.  We merken vaak dat door het volgen van een opleiding van de medewerkers, organisaties sneller en beter door het traject gaan doordat zij zelf optimaal betrokken zijn en verbeteractie in de organisatie direct in gang kunnen zetten. Alle trainingen zijn aan te passen aan de zorgsector en specifieke vraagstukken die aanwezig zijn in de organisatie!”

Alles weten over de HKZ norm voor de zorgsector?

Wil je alles weten over de HKZ norm voor kwaliteitsbeoordeling in de zorgsector? Lees dan het blogartikel van onze adviseur Steven. Hij legt uit wat de norm inhoudt en hoe je deze norm implementeert.

HKZ adviesbureau
New call-to-action

Interessante kennisartikelen

We werken met ervaren adviseurs en deskundige trainers. We vinden het belangrijk dat onze adviseurs en onze trainers zo veel mogelijk kennis opdoen en hun kennis delen. Zo houden we bijvoorbeeld alle actuele trends en ontwikkelingen in de gaten. Benieuwd? Neem dan een kijkje op ons blog.

Demo E-learning Security Awareness

By |20 september 2023|Informatiebeveiliging, Kennis|

Veel Security Officers hebben moeite om het Security Awareness niveau binnen hun organisatie te verhogen. Een factor zou kunnen zijn dat de manier van leren niet goed werkt. E-learnings zijn bewezen effectieve leermethoden. Wellicht is dit dé oplossing voor jouw bedrijf.


Ga naar de bovenkant