Dé partner in certificeren

Voor de zorg

Als partner in certificeren ondersteunen wij mensen en organisaties in het behalen van de juiste certificaten. We hebben ruime ervaring in de Zorgsector en werken graag met je samen om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Zakelijke dienstverlening en IT

De Zorgsector

Zakelijke dienstverlening en IT

Een sector vol

Kansen en Ontwikkelingen

De zorg in Nederland ondergaat ingrijpende ontwikkelingen en uitdagingen. Een belangrijke trend is de digitalisering van de Nederlandse zorgbranche. Technologische vooruitgang, zoals elektronische patiëntendossiers en telemedicine, verbetert de toegankelijkheid van zorg, maar brengt ook zorgen over privacy en databeveiliging met zich mee. Mede hierdoor krijgt de branche steeds vaker te maken met de vraag naar certificeringen.

Door de veranderende zorgmarkt worden partijen namelijk steeds kritischer tijdens aanbestedingen, het hebben van de juiste certificaten speelt hierin een belangrijke rol. Veel gevraagde certificaten hierin zijn de HKZ-norm, de NEN 7510 norm, de kwaliteitsnorm ISO 9001 en dé norm voor informatiebeveiliging ISO 27001. Daarnaast heeft de AVG ook een grote impact op de zorgbranche, iets waar veel organisaties nog mee worstelen.
Het is van essentieel belang dat Nederlandse organisaties zich blijven aanpassen aan deze ontwikkelingen, om zo een hoogwaardig en veerkrachtig gezondheidszorgsysteem te behouden dat toegankelijk is voor alle burgers.

Robin van der Steen

Meer informatie of offerte?

Direct meer informatie over onze diensten en/of bijbehorende kosten? Vraag een offerte aan of neem contact op.

Partnermodel CAN

Daarom kies je voor CAN!

Samen groeien

Samen met jou, onze opdrachtgever, bekijken we de wensen en behoeften en op basis daarvan komen we tot passend advies. Bij ons ben je verzekerd van:

  • Advies op maat voor ieder type organisatie
  • Ervaren adviseurs met focus op toegevoegde waarde
  • Praktisch toepasbare kennis
  • Met oog voor jouw doelen, jouw mensen en jouw organisatie

Trots op onze klanten

Samen groeien en vernieuwen

Bij CertificeringsAdvies Nederland zijn we de steunpilaar voor tal van organisaties. Wij zijn de partner in certificeren en continue verbetering, met focus op groeien, vernieuwen en inspireren.

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!