Dé partner in certificeren

Voor de zakelijke dienstverlening & IT

Als partner in certificeren ondersteunen wij mensen en organisaties in het behalen van de juiste certificaten. We hebben ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening & IT branche en werken graag met je samen om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Zakelijke dienstverlening en IT

Zakelijke dienstverlening & IT

Zakelijke dienstverlening en IT

Zakelijke dienstverlening & IT volop

Kansen en Ontwikkelingen

Nederland is een kenniseconomie en de zakelijke dienstverlening en IT-branche is de smeerolie van die kenniseconomie. Digitalisering en het toenemend belang van informatietechnologie maken bedrijfsresultaten steeds afhankelijker van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid (BIV) van informatie. Organisaties verwerken op steeds grotere schaal informatie en wisselen die ook steeds vaker uit met andere partijen. Informatie is daardoor van grote waarde en dat maakt het interessant voor kwaadwillenden. Een digitale strategie met een belangrijke plaats voor informatiebeveiliging is daarom voor veel organisaties pure noodzaak geworden.

Kortom, we leven in een tijd waarin een voortdurende digitale transformatie plaatsvindt welke grote veranderingen in de zakelijke dienstverlening en IT-sector met zich meebrengt. Met dat alles komen nieuwe eisen van zowel klanten als medewerkers om de hoek kijken, maar ook is er de snelle groei van opkomende technologieën zoals cloud platforms, welke grote impact hebben op de dagelijkse activiteiten van organisaties in de zakelijke dienstverlening en IT-branche. En dan is er ook nog ‘the war for talent’. De sector heeft te maken met een snel stijgend aantal openstaande vacatures, wat de groei belemmert.

Robin van der Steen

Meer informatie of offerte?

Direct meer informatie over onze diensten en/of bijbehorende kosten? Vraag een offerte aan of neem contact op.

Partnermodel CAN

Daarom kies je voor CAN!

Samen groeien

Samen met jou, onze opdrachtgever, bekijken we de wensen en behoeften en op basis daarvan komen we tot passend advies. Bij ons ben je verzekerd van:

  • Advies op maat voor ieder type organisatie
  • Ervaren adviseurs met focus op toegevoegde waarde
  • Praktisch toepasbare kennis
  • Met oog voor jouw doelen, jouw mensen en jouw organisatie

Trots op onze klanten

Samen groeien en vernieuwen

Bij CertificeringsAdvies Nederland zijn we de steunpilaar voor tal van organisaties. Wij zijn de partner in certificeren en continue verbetering, met focus op groeien, vernieuwen en inspireren.

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!