Zakelijke dienstverlening & IT

Zakelijke dienstverlening & IT 2019-03-26T16:05:04+02:00
Bouwbranche

Certificeren & opleiden in de zakelijke dienstverlening & IT

Nederland is een kenniseconomie. Kennis en informatie behoren tot de belangrijkste bezittingen van veel organisaties. De kwaliteit van de toepassing van deze kennis door zakelijk dienstverleners, is belangrijk. Diensten zijn niet tastbaar. Des te belangrijker is het om onafhankelijk aan te tonen dat je aan de wensen en eisen van je stakeholders voldoet. Of dat nu gaat om het garanderen van een hoge kwaliteit of dat je laat zien dat je gevoelige informatie beveiligd: met de juiste certificaten breng je de uitstraling van je organisatie naar een hoger niveau. Zowel door het behalen van een bedrijfscertificering, als door het volgen van een persoonlijke opleiding of training.

Als partner in certificeren ondersteunen wij mensen en organisaties in het behalen van de juiste certificaten. We hebben ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening & IT branche en werken graag met je samen om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Advies & Opleiding

Binnen de zakelijke dienstverlening & IT kunnen we oa het volgende voor jou betekenen:

Expertise en ervaring

Onze adviseurs hebben hun expertise voor veel verschillende dienstverleners ingezet. Grote bedrijven, kleine bedrijven, ze hebben het allemaal al eens gezien. Ook op het gebied van opleidingen & trainingen hebben we jarenlange ervaring. Bekijk onze referenties voor een overzicht van de zakelijk dienstverleners en IT-organisaties waarvoor wij hebben gewerkt.

Specialist in de zakelijke dienstverlening & IT

Bij CertificeringsAdvies Nederland zorgen we dat je als zakelijk dienstverlener of IT bedrijf certificeert. Ook leiden we je mensen op, zodat ze met de vereiste opleidingen hun werk kunnen doen. De combinatie van deze twee diensten vinden wij ideaal. Daarmee kunnen we jou als klant namelijk van dienst zijn in alle aspecten van het vak. We werken met ervaren adviseurs en ervaren trainers. We vinden het belangrijk dat onze adviseurs en onze trainers zo veel mogelijk kennis opdoen en hun kennis delen. Kennis vergaren, kennis delen en kennis optimaal inzetten, dát is hoe wij te werk gaan. Zo houden we ook alle actuele trends en ontwikkelingen in de gaten. Het bewijs hiervan vind je op onze blog.

Laatste blogs