Zakelijke dienstverlening & IT

Zakelijke dienstverlening & IT2020-12-21T10:33:46+01:00
Bouwbranche


Partner in certificeren
voor de Zakelijke dienstverlening en IT

Nederland is een kenniseconomie. Kennis en informatie behoren tot de belangrijkste bezittingen van veel organisaties. De kwaliteit van de toepassing van deze kennis door zakelijk dienstverleners, is belangrijk. Diensten zijn niet tastbaar. Des te belangrijker is het om onafhankelijk aan te tonen dat je aan de wensen en eisen van je stakeholders voldoet. Of dat nu gaat om het garanderen van een hoge kwaliteit of dat je laat zien dat je gevoelige informatie beveiligt: met de juiste certificaten breng je de uitstraling van je organisatie naar een hoger niveau. Zowel door het behalen van een bedrijfscertificering, als door het volgen van een persoonlijke opleiding of training.

Als partner in certificeren ondersteunen wij mensen en organisaties in het behalen van de juiste certificaten. We hebben ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening & IT branche en werken graag met je samen om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

NEEM CONTACT OP

Ontwikkelen van mensen en organisaties

>> Praktische en doelgerichte aanpak

>> Wij ondersteunen en denken met je mee

>> Ruime ervaring in de IT en Zakelijke dienstverlening

>> Inspiratiebron voor jouw organisatie

Klantcase: Fastned

Fastned klantcase homepage“We zijn blij verrast met het resultaat, we hadden niet verwacht dat het mogelijk was om ISO te certificeren zonder handboeken. In slechts 3(!) maanden was het traject afgerond en vond de audit van BSI plaats. Veel sneller dan we verwacht hadden. Gelukkig hebben we voor het gehele traject de begeleiding ingeschakeld van CertificeringsAdvies Nederland, want zonder hen waren we als een kip zonder kop aan de slag gegaan.

Als IT bedrijf ISO 27001 behalen?

Wil je je informatiebeveiliging aantonen aan je klanten en leveranciers? Download dan geheel vrijblijvend deze whitepaper en kom meer te weten over het behalen van ISO 270001!

DOWNLOAD INFORMATIEGIDS
Informatiegids ISO 27001

Wij zijn trots op onze klanten

Onze adviseurs hebben hun expertise voor veel verschillende dienstverleners ingezet. Grote bedrijven, kleine bedrijven, ze hebben het allemaal al eens gezien. Ook op het gebied van opleidingen & trainingen hebben we jarenlange ervaring. Bekijk onze klantcases en lees de ervaringen van een selectie zakelijke dienstverleners en IT-organisaties waarvoor wij hebben gewerkt.

Laatste blogs

Trans-Atlantic Data Privacy Framework: gegevensuitwisseling tussen de EU en VS weer toegestaan, maar voor hoelang?

By |31 juli 2023|Categories: AVG, Informatiebeveiliging, ISO 27001|Tags: , , , , , , , , |

Het Trans-Atlantic Data Privacy Framework maakt data-uitwisseling tussen EU-VS weer mogelijk, maar dat lijkt een kwestie van tijd.

Ga naar de bovenkant