Dé partner in certificeren

Voor de uitzendbranche

Als partner in certificeren ondersteunen wij mensen en organisaties in het behalen van de juiste certificaten. We hebben jarenlange ervaring in de uitzendbranche en werken graag met je samen om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Uitzendbranche CAN
Uitzendbranche CAN tekst foto

Uitzendbranche volop

Kansen en ontwikkelingen

Nederland wordt steeds flexibeler. Met betrekking tot de arbeidsmarkt dan. We werken onafhankelijk van plaats en tijd, hebben flexwerkers, worden gedetacheerd en maken steeds vaker gebruik van een pool van professionals. Om goed om te gaan met deze verandering, krijgt de uitzendbranche steeds meer te maken met de vraag om diverse normen en certificaten. Denk bijvoorbeeld aan VCU, de veiligheidschecklist voor uitzendbureaus, maar ook de bijbehorende NEN 4400 en VIL-VCU persoonscertificering. Bovendien hechten opdrachtgevers veel waarde aan betrouwbare partners in hun zoektocht naar uitzendkrachten. Certificaten zoals VCU, NEN 4400 en VIL-VCU zorgen doorgaans voor veel vertrouwen. Als partner in certificeren ondersteunen wij uitzendbureaus bij het behalen van de juiste certificaten. Zowel in advies alsmede opleidingen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Robin van der Steen

Meer informatie of offerte?

Direct meer informatie over onze diensten en/of bijbehorende kosten? Vraag een offerte aan of neem contact op.

Partnermodel CAN

Daarom kies je voor CAN!

Samen groeien

Samen met jou, onze opdrachtgever, bekijken we de wensen en behoeften en op basis daarvan komen we tot passend advies. Bij ons ben je verzekerd van:

  • Advies op maat voor ieder type organisatie
  • Ervaren adviseurs met focus op toegevoegde waarde
  • Praktisch toepasbare kennis
  • Met oog voor jouw doelen, jouw mensen en jouw organisatie

Trots op onze klanten

Samen groeien en vernieuwen

Bij CertificeringsAdvies Nederland zijn we de steunpilaar voor tal van organisaties. Wij zijn de partner in certificeren en continue verbetering, met focus op groeien, vernieuwen en inspireren.

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!