Uitzendbranche

Uitzendbranche2019-10-23T09:56:07+02:00
Bouwbranche

Partner in certificeren voor de uitzendbranche

Nederland wordt steeds flexibeler. Met betrekking tot de arbeidsmarkt dan. We werken onafhankelijk van plaats en tijd, hebben flexwerkers, worden gedetacheerd en maken steeds vaker gebruik van een pool van professionals. Om goed om te gaan met deze verandering, krijgt de uitzendbranche steeds meer te maken met de vraag om diverse normen en certificaten. Denk bijvoorbeeld aan VCU, de veiligheidschecklist voor uitzendbureaus, maar ook de bijbehorende NEN 4400 en VIL-VCU persoonscertificering. Als partner in certificeren ondersteunen wij uitzendbureaus bij het behalen van de juiste certificaten. Zowel in advies alsmede opleidingen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP

Ontwikkelen van mensen en organisaties

CertificeringsAdvies Nederland heeft ruime ervaring in de uitzendbranche; wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf en mensen certificeren. Als partner in certificeren ontzorgen wij jouw organisatie namelijk volledig, zowel op het gebied van bedrijfscertificering als persoonsopleidingen. Hieronder een greep uit ons dienstenpakket:

Praktische & doelgerichte aanpak

Wij ondersteunen & denken met je mee

Ruime ervaring in de branche

Inspiratiebron voor jouw organisatie

VCU snel op weg gids

Wil je snel aan de slag met de implementatie van VCU? Download dan geheel vrijblijvend onze handige VCU Snel op Weg gids en ontdek hoe je stap voor stap VCU implementeert in je organisatie.

DOWNLOAD DE GIDS
VCU en VCA

Wij zijn trots op onze klanten

Onze adviseurs hebben hun expertise voor veel verschillende uitzendorganisaties ingezet. Grote bedrijven, kleine bedrijven, payroll organisaties, ze hebben het allemaal al eens gezien. Ook de VCU trainingen, BHV trainingen en andere opleidingen voeren we al jaren uit voor veel klanten. Bekijk onze referenties voor een overzicht van de uitzendorganisaties waarvoor wij hebben gewerkt!

Interessante kennisartikelen

We werken met ervaren adviseurs en deskundige trainers. We vinden het belangrijk dat onze adviseurs en onze trainers zo veel mogelijk kennis opdoen en hun kennis delen. Zo houden we bijvoorbeeld alle actuele trends en ontwikkelingen in de gaten. Benieuwd? Neem dan een kijkje op ons blog.


Ga naar de bovenkant