Uitzendbranche

Uitzendbranche 2019-03-26T16:04:41+02:00
Bouwbranche

Certificeren & opleiden in de uitzendbranche

Nederland wordt steeds flexibeler. Met betrekking tot de arbeidsmarkt dan. We werken onafhankelijk van plaats en tijd, hebben flexwerkers, worden gedetacheerd en maken steeds vaker gebruik van een pool van professionals. Om goed om te gaan met deze verandering, krijgt de uitzendbranche steeds meer te maken met de vraag om diverse normen en certificaten.

Als partner in certificeren ondersteunen wij organisaties bij het behalen van de juiste certificaten. Zowel op het gebied van advies bij bedrijfscertificering, als persoonlijke opleidingen. We hebben ruime ervaring in de uitzendbranche en werken graag met je samen om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Advies & Opleiding

Binnen de uitzendbranche kunnen wij oa het volgende voor jou betekenen:

Expertise en ervaring

Onze adviseurs hebben hun expertise voor veel verschillende uitzendorganisaties ingezet. Grote bedrijven, kleine bedrijven, payroll organisaties, ze hebben het allemaal al eens gezien. Ook de VCU trainingen, BHV trainingen en andere opleidingen voeren we al jaren uit voor veel klanten. Bekijk onze referenties voor een overzicht van de uitzendorganisaties waarvoor wij hebben gewerkt!

CertificeringsAdvies Nederland: specialist in de uitzendbranche

Bij CertificeringsAdvies Nederland zorgen we dat je als organisatie certificeert. Ook leiden we je mensen op, zodat ze met de vereiste opleidingen hun werk kunnen doen. De combinatie van deze twee diensten vinden wij ideaal. Daarmee kunnen we jou als klant namelijk van dienst zijn in alle aspecten van het vak. We werken met ervaren adviseurs en ervaren trainers. We vinden het belangrijk dat onze adviseurs en onze trainers zo veel mogelijk kennis opdoen en hun kennis delen. Kennis vergaren, kennis delen en kennis optimaal inzetten, dát is hoe wij te werk gaan. Zo houden we ook alle actuele trends en ontwikkelingen in de gaten. Het bewijs hiervan vind je op onze blog.

Laatste blogs