Transport & Logistiek

Transport & Logistiek2019-10-23T09:55:30+02:00
Transport en Logistiek


Partner in certificeren
voor de Transport en Logistiek

Klein maar dapper, een frase die van toepassing is op ons kikkerlandje in allerlei aspecten. Zo hebben we de grootste haven van Europa en is Schiphol het tweede luchtvaartknooppunt ter wereld! Hierdoor is de transport- en logistiekbranche in ons land erg belangrijk. De 24-uurs economie die de afgelopen decennia is ontstaan, draagt eraan bij dat er zeer hoge eisen worden gesteld aan de transport en logistiek. Voor menig transportbedrijf is het dan ook niet makkelijk om aan die eisen te voldoen. Precisie, punctualiteit, kwaliteit, allemaal kernzaken waar je op zou moeten inzetten. Maar hoe pak je dit nu op de goede manier aan?

CertificeringsAdvies Nederland heeft ruime ervaring met het begeleiden van transportbedrijven. Samen ervoor zorgen dat aan de eisen wordt voldaan, is ons doel. Zowel op het gebied van advies bij certificeringen, als de opleidingen voor je mensen. Samen zetten we mobiliteit in de hoogste versnelling!

NEEM CONTACT OP

Praktische en doelgerichte aanpak

Wij ondersteunen en denken met je mee

Ruime ervaring in de IT en Zakelijke dienstverlening

Inspiratiebron voor jouw organisatie

Wij zijn trots op onze klanten

Onze adviseurs hebben hun expertise voor veel verschillende transportbedrijven ingezet. Grote bedrijven, kleine bedrijven, internationale of lokale bedrijven, ze hebben het allemaal al eens gezien. Ook de BHV trainingen, ISO cursussen en andere opleidingen voeren we al jaren uit voor veel klanten. Bekijk onze referenties voor een overzicht van de transportbedrijven waarvoor wij hebben gewerkt!

Klantcase: Heliox

Heliox“Een stijgende vraag naar ISO 9001 certificering vanuit onze klanten heeft ons doen besluiten de certificering officieel te gaan behalen”vertelt Business Developer Mark Smidt, medeoprichter van Heliox en nauw betrokken bij het certificeringstraject. “We hadden al veel zaken geregeld vanuit de ISO-gedachtes, echter wilden we het officieel maken doormiddel van een certificaat. Hiermee kunnen we de kwaliteit van onze processen aantonen aan onze potentiële klanten.

Laatste blogs

Ga naar de bovenkant