Transport & Logistiek

Transport & Logistiek 2019-03-26T16:04:31+02:00
Bouwbranche

Certificeren & opleiden in de transport

Klein maar dapper, een frase die van toepassing is op ons kikkerlandje in allerlei aspecten. Zo hebben we de grootste haven van Europa en is Schiphol het tweede luchtvaartknooppunt ter wereld! Hierdoor is de transport- en logistiekbranche in ons land erg belangrijk. De 24-uurs economie die de afgelopen decennia is ontstaan, draagt eraan bij dat er zeer hoge eisen worden gesteld aan de transport en logistiek. Voor menig transportbedrijf is het dan ook niet makkelijk om aan die eisen te voldoen. Precisie, punctualiteit, kwaliteit, allemaal kernzaken waar je op zou moeten inzetten. Maar hoe pak je dit nu op de goede manier aan?

CertificeringsAdvies Nederland heeft ruime ervaring met het begeleiden van transportbedrijven. Samen ervoor zorgen dat aan de eisen wordt voldaan, is ons doel. Zowel op het gebied van advies bij certificeringen, als de opleidingen voor je mensen. Samen zetten we mobiliteit in de hoogste versnelling!

Advies & Opleiding

Binnen de sector Transport & Logistiek kunnen we oa het volgende voor jou betekenen:

Expertise en ervaring

Onze adviseurs hebben hun expertise voor veel verschillende transportbedrijven ingezet. Grote bedrijven, kleine bedrijven, internationale of lokale bedrijven, ze hebben het allemaal al eens gezien. Ook de BHV trainingen, ISO cursussen en andere opleidingen voeren we al jaren uit voor veel klanten. Bekijk onze referenties voor een overzicht van de transportbedrijven waarvoor wij hebben gewerkt!

CertificeringsAdvies Nederland: specialist in de transport & logistiek

Bij CertificeringsAdvies Nederland zorgen we dat je als transportbedrijf certificeert. Ook leiden we je mensen op, zodat ze met de vereiste opleidingen hun werk kunnen doen. De combinatie van deze twee diensten vinden wij ideaal. Daarmee kunnen we jou als klant namelijk van dienst zijn in alle aspecten van het vak. We werken met ervaren adviseurs en ervaren trainers. We vinden het belangrijk dat onze adviseurs en onze trainers zo veel mogelijk kennis opdoen en hun kennis delen. Kennis vergaren, kennis delen en kennis optimaal inzetten, dát is hoe wij te werk gaan. Zo houden we ook alle actuele trends en ontwikkelingen in de gaten. Het bewijs hiervan vind je op onze blog.

Laatste blogs