Dé partner in certificeren voor

Transport en logistiek

Als partner in certificeren ondersteunen wij mensen en organisaties in het behalen van de juiste certificaten. CertificeringsAdvies Nederland heeft ruime ervaring met het begeleiden van transportbedrijven. Samen ervoor zorgen dat aan de eisen wordt voldaan, is ons doel. Zowel op het gebied van advies bij certificeringen, als de opleidingen voor je mensen. Samen zetten we mobiliteit in de hoogste versnelling!

Transport en logistiek

Een sector vol uitdagingen

Transport en logistiek

Klein maar dapper, een frase die van toepassing is op ons kikkerlandje in allerlei aspecten. Zo hebben we de grootste haven van Europa en is Schiphol het tweede luchtvaartknooppunt ter wereld! Hierdoor is de transport- en logistiekbranche in ons land erg belangrijk. De 24-uurs economie die de afgelopen decennia is ontstaan, draagt eraan bij dat er zeer hoge eisen worden gesteld aan de transport en logistiek. Voor menig transportbedrijf is het dan ook niet makkelijk om aan die eisen te voldoen. Precisie, punctualiteit, kwaliteit, allemaal kernzaken waar je op zou moeten inzetten. Maar hoe pak je dit nu op de goede manier aan?

Preventiemedewerker taken
Laptop werken bij CertificeringsAdvies Nederland

Meer informatie of offerte?

Wil je meer informatie over wat wij voor transport en logistiek kunnen betekenen? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact op.

Trots op onze klanten

Samen groeien en vernieuwen

Bij CertificeringsAdvies Nederland zijn we de steunpilaar voor tal van organisaties. Wij zijn de partner in certificeren en continue verbetering, met focus op groeien, vernieuwen en inspireren.

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!