Techniek

Techniek2020-07-22T12:32:08+02:00
Bouwbranche

Partner in certificeren voor de techniekbranche

Techniek en innovatie, twee woorden die de laatste tijd vaak in één adem worden genoemd. In de techniek is innovatie nog veel belangrijker dan in andere branches. Het is eigenlijk eten of gegeten worden. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw organisatie niet wordt gegeten? Het antwoord op die vraag ligt in opleidingen en certificaten op het gebied van kwaliteit, arbo & veiligheid, persoonscertificeringen zoals een VCA cursus en nog veel meer. Wij helpen je bij bedrijfs- en persoonscertificeringen. Interesse? Neem gerust contact met ons op! Zo strijden we samen voor innovatie!

NEEM CONTACT OP

Uitgelichte branches binnen de techniek

Voor een aantal branches binnen de techniekwereld hebben wij een specifiek productaanbod samengesteld. Klik op onderstaande subbranches voor meer informatie.

Zonnestroombranche

Zonnestroombranche

Jouw partner

Wij zijn partner in certificeren voor de zonnestroombranche. Bekijk ons dienstenaanbod voor de solarbranche:

Ontwikkelen van mensen en organisaties

CertificeringsAdvies Nederland heeft ruime ervaring in de techniekbranche; wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf en mensen certificeren. Als partner in certificeren ontzorgen wij jouw organisatie namelijk volledig, zowel op het gebied van bedrijfscertificering als persoonsopleidingen. Hieronder een greep uit ons dienstenpakket:

Praktische & doelgerichte aanpak

Wij ondersteunen & denken met je mee

Ruime ervaring in de branche

Inspiratiebron voor jouw organisatie

Klantcase: Industrial HVAC Control Solutions

Aanbestedingen winnen“We zijn bij CertificeringsAdvies Nederland terecht gekomen omdat we op zoek waren naar een partner die ons kon begeleiden bij het behalen van het VCA-certificaat. Veel van onze klanten hechten hier waarde aan en stellen het soms zelfs als een vereiste. Voor ons dus hoog tijd om veilig werken aantoonbaar te maken. Van de certificering plukken we direct de vruchten. Zo hebben we opdrachten aan kunnen nemen waarbij VCA-certificering verplicht is. Dat hadden we niet kunnen doen zonder het VCA-certificaat. Klanten vinden het nu eenmaal belangrijk dat je aan kunt tonen dat je veilig werkt. De samenwerking met CertificeringsAdvies Nederland daarin hebben we als zeer prettig ervaren.”

Wij zijn trots op onze klanten

Onze adviseurs hebben hun expertise voor veel verschillende bedrijven ingezet. Van metaalbewerking tot industriële bedrijven, ze hebben het allemaal al eens gezien. Ook de BHV trainingen, ISO cursussen en andere opleidingen voeren we al jaren uit voor veel klanten. Bekijk onze referenties voor een overzicht van de bedrijven in de techniek waarvoor wij hebben gewerkt!

Interessante kennisartikelen

We werken met ervaren adviseurs en deskundige trainers. We vinden het belangrijk dat onze adviseurs en onze trainers zo veel mogelijk kennis opdoen en hun kennis delen. Zo houden we bijvoorbeeld alle actuele trends en ontwikkelingen in de gaten. Benieuwd? Neem dan een kijkje op ons blog.


Ga naar de bovenkant