Techniek

Techniek 2018-10-25T14:52:02+00:00
Bouwbranche

Certificeren & opleiden in de techniek

Techniek en innovatie, twee woorden die de laatste tijd vaak in één adem worden genoemd. In de techniek is innovatie nog veel belangrijker dan in andere branches. Het is eigenlijk eten of gegeten worden. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw organisatie niet wordt gegeten? Het antwoord op die vraag ligt in opleidingen en certificaten. Opleidingen om de kennis van je mensen te vergroten. Zo kunnen ze hun werk beter, veiliger en efficiënter uitvoeren. De certificaten kun je gebruiken om de processen binnen je organisatie soepel te laten verlopen. Op deze manier creëer je de juiste voorwaarden om jouw organisatie optimaal te laten presteren.

CertificeringsAdvies Nederland heeft ruime ervaring in de techniek. Zowel op het gebied van advies bij certificeringen, als de opleidingen voor je mensen. We werken samen met jou aan de beste organisatie, zodat we samen kunnen strijden voor innovatie.

Advies & Opleiding

Binnen de sector Techniek kunnen wij oa het volgende voor jou betekenen:

Expertise en ervaring

Onze adviseurs hebben hun expertise voor veel verschillende bedrijven ingezet. Van metaalbewerking tot industriële bedrijven, ze hebben het allemaal al eens gezien. Ook de BHV trainingen, ISO cursussen en andere opleidingen voeren we al jaren uit voor veel klanten. Bekijk onze referenties voor een overzicht van de bedrijven in de techniek waarvoor wij hebben gewerkt!

CertificeringsAdvies Nederland: specialist in de techniek

Bij CertificeringsAdvies Nederland zorgen we dat je als bedrijf in de techniek certificeert. Ook leiden we je mensen op, zodat ze met de vereiste opleidingen hun werk kunnen doen. De combinatie van deze twee diensten vinden wij ideaal. Daarmee kunnen we jou als klant namelijk van dienst zijn in alle aspecten van het vak. We werken met ervaren adviseurs en ervaren trainers. We vinden het belangrijk dat onze adviseurs en onze trainers zo veel mogelijk kennis opdoen en hun kennis delen. Kennis vergaren, kennis delen en kennis optimaal inzetten, dát is hoe wij te werk gaan. Zo houden we ook alle actuele trends en ontwikkelingen in de gaten. Het bewijs hiervan vind je op onze blog.

Laatste blogs