Dé partner in certificeren

Voor de overheid

Als partner in certificeren ondersteunen wij mensen en organisaties in het behalen van de juiste certificaten. We hebben ruime ervaring met het ondersteunen van overheidsinstanties en partijen die samenwerken met de overheid. Wij werken graag met je samen om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Overheidssector
Overheid

Overheidssector volop

Kansen en ontwikkelingen

De Nederlandse overheid en bijbehorende instanties zijn voortdurend in ontwikkeling. Thema’s zoals transparantie en digitalisering worden alsmaar belangrijker en dit vergt veel aandacht. Risico’s met betrekking tot informatiebeveiliging vereisen voortdurende waakzaamheid, gezien de toenemende cyberdreigingen. De AVG blijft een hoeksteen van gegevensprivacy, en naleving ervan is van essentieel belang. Naast de uitdagingen omtrent informatiebeveiliging en privacy, is het waarborgen van kwaliteit in overheidsinstanties ontzettend belangrijk met oog op het vertrouwen van burgers en de efficiëntie van de dienstverlening.

De Nederlandse overheidsinstanties en haar partners staan voor de uitdaging om in een tijd die zich kenmerkt door toenemende digitalisering, cybercriminaliteit en vertrouwenskwesties, haar toewijding aan transparantie, kwaliteit en dataprivacy te handhaven.

CertificeringsAdvies Nederland werkt regelmatig voor overheidsinstanties en voor bedrijven die in opdracht van overheidsinstanties werken. Als partner in certificeren ontzorgen wij organisaties volledig, zowel op het gebied van bedrijfscertificeringen alsmede opleiding en training.

Robin van der Steen

Meer informatie of offerte?

Direct meer informatie over onze diensten en/of bijbehorende kosten? Vraag een offerte aan of neem contact op.

Partnermodel CAN

Daarom kies je voor CAN!

Samen groeien

Samen met jou, onze opdrachtgever, bekijken we de wensen en behoeften en op basis daarvan komen we tot passend advies. Bij ons ben je verzekerd van:

  • Advies op maat voor ieder type organisatie
  • Ervaren adviseurs met focus op toegevoegde waarde
  • Praktisch toepasbare kennis
  • Met oog voor jouw doelen, jouw mensen en jouw organisatie

Trots op onze klanten

Samen groeien en vernieuwen

Bij CertificeringsAdvies Nederland zijn we de steunpilaar voor tal van organisaties. Wij zijn de partner in certificeren en continue verbetering, met focus op groeien, vernieuwen en inspireren.

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!