Overheid

Home/Branches/Overheid
Overheid2021-08-18T19:50:33+02:00
Bouwbranche

Partner in certificeren voor de overheid

De overheid, maar ook partijen die samenwerken met de overheid, krijgen steeds vaker te maken met zaken rondom informatiebeveiliging. Denk aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ISO 27001 en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO). Maar ook kwaliteitsnormen zoals AQAP, ISO 9001 en zaken rondom veiligheid komen steeds vaker aan de orde. Heb jij hier ook mee te maken? Dan ben je bij CertificeringsAdvies Nederland aan het juiste adres. Wij voorzien je graag van passend advies, training en ondersteuning bij al deze normen.

NEEM CONTACT OP

Ontwikkelen van mensen en organisaties

CertificeringsAdvies Nederland werkt regelmatig voor overheidsinstanties en voor bedrijven die in opdracht van overheidsinstanties werken. Als partner in certificeren ontzorgen wij organisaties volledig, zowel op het gebied van bedrijfscertificeringen alsmede opleiding en training. Hieronder een greep uit ons dienstenpakket:

Praktische & doelgerichte aanpak

Wij ondersteunen & denken met je mee

Ruime ervaring m.b.t. overheidsinstanties

Inspiratiebron voor jouw organisatie

Opleidingscoördinator Linda Groenendaal

Linda Groenendaal“We verzorgen regelmatig trainingen voor Gemeenten. Denk bijvoorbeeld aan VCA-trainingen, maar onlangs hebben we ook een cursus Waarderend Auditen verzorgd voor een Gemeente. In feite is alles wat voor het bedrijfsleven mogelijk is, ook mogelijk voor overheidsinstanties. En als het net iets afwijkt qua wet- en regelgeving, dan passen we de cursusinhoud daar gewoon op aan!”

Alles weten over de BIO-norm voor de overheid?

Wil je alles weten over de nieuwe BIO norm voor informatiebeveiliging binnen de overheid? Lees dan het blogartikel waarin wordt uitgelegd wat de BIO inhoudt en hoe je deze norm implementeert.

Baseline Informatiebeveiliging Overheid

Interessante kennisartikelen

We werken met ervaren adviseurs en deskundige trainers. We vinden het belangrijk dat onze adviseurs en onze trainers zo veel mogelijk kennis opdoen en hun kennis delen. Zo houden we bijvoorbeeld alle actuele trends en ontwikkelingen in de gaten. Benieuwd? Neem dan een kijkje op ons blog.


Ga naar de bovenkant