Food & Feed

Food & Feed 2019-03-26T16:04:53+02:00
Bouwbranche

Certificeren & opleiden in de Food & Feed

Lekker eten is belangrijk. Gezond eten misschien nog wel belangrijker. Maar veilig eten is het allerbelangrijkst! Want hoe kunnen we genieten van lekker en gezond eten, als het niet op een veilige manier geproduceerd is? Om de kwaliteit en veiligheid van het voedsel te waarborgen, moeten bedrijven in de food & feed branche veel certificaten behalen.

CertificeringsAdvies Nederland heeft ruime ervaring in de food & feed branche. Als partner in certificeren ontzorgen wij jou volledig en ondersteunen we je in het behalen van de juiste certificaten. Zowel op het gebied van bedrijfscertificering als persoonlijke opleidingen.

Advies & Opleiding

Binnen de Food & Feed kunnen we oa het volgende voor jou betekenen:

Expertise en ervaring

Onze adviseurs hebben hun expertise voor veel verschillende bedrijven in de food & feed ingezet. Grote bedrijven, kleine bedrijven, ze hebben het allemaal al eens gezien. Ook de VCA trainingen, BHV trainingen en andere opleidingen voeren we al jaren uit voor veel klanten. Bekijk onze referenties voor een overzicht van de bedrijven waarvoor wij hebben gewerkt!

CertificeringsAdvies Nederland: specialist in de food & feed

Bij CertificeringsAdvies Nederland zorgen we dat je certificeert. Ook leiden we je mensen op, zodat ze met de vereiste opleidingen hun werk kunnen doen. De combinatie van deze twee diensten vinden wij ideaal. Daarmee kunnen we jou als klant namelijk van dienst zijn in alle aspecten van het vak. We werken met ervaren adviseurs en ervaren trainers. We vinden het belangrijk dat onze adviseurs en onze trainers zo veel mogelijk kennis opdoen en hun kennis delen. Kennis vergaren, kennis delen en kennis optimaal inzetten, dát is hoe wij te werk gaan. Zo houden we ook alle actuele trends en ontwikkelingen in de gaten. Het bewijs hiervan vind je op onze blog.

Laatste blogs