Dé partner in certificeren

Voor de food en feed

Lekker eten is belangrijk. Gezond eten misschien nog wel belangrijker. Maar veilig eten is het allerbelangrijkst! Want hoe kunnen we genieten van lekker en gezond eten, als het niet op een veilige manier geproduceerd is? Om de kwaliteit en veiligheid van het voedsel te waarborgen, moeten bedrijven in de food en feed branche veel certificaten behalen.

CAN-Voedselveiligheid-FSSC-Versie-6

In food en feed is…

Kwaliteit van levensbelang!

De voedingsindustrie vormt een van de grootste industrieën van Nederland. Mede daardoor heeft deze sector met ontzettend veel wet- en regelgeving te maken. Aangezien deze sector met levensmiddelen werkt, is kwaliteit letterlijk en figuurlijk van levensbelang.

CertificeringsAdvies Nederland heeft ruime ervaring in de food en feed branche. Als partner in certificeren ontzorgen wij jou volledig en ondersteunen we je in het behalen van de juiste certificaten. Zowel op het gebied van bedrijfscertificering als persoonlijke opleidingen.

Stappenplan voedselveiligheidscultuur opzetten
Contact

Meer informatie of offerte

Direct meer informatie over onze diensten en/of bijbehorende kosten? Vraag een offerte aan of neem contact op.

Partnermodel CAN

Daarom kies je voor CAN!

Samen groeien

Samen met jou, onze opdrachtgever, bekijken we de wensen en behoeften en op basis daarvan komen we tot passend advies. Bij ons ben je verzekerd van:

  • Advies op maat voor ieder type organisatie
  • Ervaren adviseurs met focus op toegevoegde waarde
  • Praktisch toepasbare kennis
  • Met oog voor jouw doelen, jouw mensen en jouw organisatie

Trots op onze klanten

Samen groeien en vernieuwen

Bij CertificeringsAdvies Nederland zijn we de steunpilaar voor tal van organisaties. Wij zijn de partner in certificeren en continue verbetering, met focus op groeien, vernieuwen en inspireren.

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!