Food & Feed

Food & Feed2019-10-23T09:55:55+02:00
Food & Feed

Partner in certificeren voor
de Food & Feed branche

Lekker eten is belangrijk. Gezond eten misschien nog wel belangrijker. Maar veilig eten is het allerbelangrijkst! Want hoe kunnen we genieten van lekker en gezond eten, als het niet op een veilige manier geproduceerd is? Om de kwaliteit en veiligheid van het voedsel te waarborgen, moeten bedrijven in de food en feed branche veel certificaten behalen.

CertificeringsAdvies Nederland heeft ruime ervaring in de food en feed branche. Als partner in certificeren ontzorgen wij jou volledig en ondersteunen we je in het behalen van de juiste certificaten. Zowel op het gebied van bedrijfscertificering als persoonlijke opleidingen.

NEEM CONTACT OP

Praktische & doelgerichte aanpak

Wij ondersteunen & denken met je mee

Ruime ervaring in de branche

Inspiratiebron voor jouw organisatie

Wij zijn trots op onze klanten

Onze adviseurs hebben hun expertise voor veel verschillende bedrijven in de food & feed ingezet. Grote bedrijven, kleine bedrijven, ze hebben het allemaal al eens gezien. Ook de VCA trainingen, BHV trainingen en andere opleidingen voeren we al jaren uit voor veel klanten. Bekijk onze referenties voor een overzicht van de bedrijven waarvoor wij hebben gewerkt!

Download whitepaper: De contextanalyse stap voor stap

Wil je de kwaliteit van je organisatie aantonen aan je klanten en leveranciers? ISO 9001 is dé norm waarmee je de kwaliteit van je organisatie aantoont. Een belangrijk onderdeel van de norm is de contextanalyse. Meer weten? Download de whitepaper “Contextanalyse stap voor stap”.

DOWNLOAD WHITEPAPER
Download contextanalyse

Laatste blogs

Ga naar de bovenkant