Bouw

Bouw2019-10-23T09:55:03+02:00
Bouwbranche

Partner in certificeren voor de bouwbranche

In de bouwwereld zijn de thema’s Kwaliteit, Arbo & Veiligheid en Milieu & Duurzaamheid hot items. Certificaten zoals ISO 9001 en VCA worden steeds vaker gevraagd door opdrachtgevers om zo mee te kunnen doen in aanbestedingen. En er zijn maar weinig medewerkers in de bouw die geen persoonlijk VCA diploma nodig hebben. Krijg je steeds vaker met dit soort vraagstukken te maken? Dan ben je bij CertificeringsAdvies Nederland aan het juiste adres. Samen bouwen we aan jouw ambitie!

NEEM CONTACT OP

Uitgelichte branches binnen de bouw

Voor een aantal branches binnen de bouwwereld hebben wij een specifiek productaanbod samengesteld. Klik op onderstaande subbranches voor meer informatie.

Zonnestroombranche

Zonnestroombranche

Jouw partner

Wij zijn partner in certificeren voor de zonnestroombranche. Bekijk ons dienstenaanbod voor de solarbranche:

Ontwikkelen van mensen en organisaties

CertificeringsAdvies Nederland heeft ruime ervaring in de bouwbranche; wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf en mensen certificeren. Als partner in certificeren ontzorgen wij jouw organisatie namelijk volledig, zowel op het gebied van bedrijfscertificering als persoonsopleidingen. Hieronder een greep uit ons dienstenpakket:

Praktische & doelgerichte aanpak

Wij ondersteunen & denken met je mee

Ruime ervaring in de branche

Inspiratiebron voor jouw organisatie

Klantcase: Kleijngeld Bouw Onderhoud Ontwikkeling B.V.

Veiligheidsbewustzijn Directie en MT“We hebben destijds gekozen om ons bedrijf te certificeren voor ISO 9001 (en VCA**) om onze kwaliteit en veiligheid te kunnen waarborgen en continu te kunnen verbeteren. De 14001 norm ten behoeve van milieu kwam daar als aanvulling in 2016 bij.” Zo vertelt Helen Vos, werkzaam als KAM Coördinator bij Kleijngeld. Ze vervolgt: “De recensies en het gevoel wat we kregen bij CertificeringsAdvies Nederland waren goed. De adviseur was erg toegankelijk en meedenkend in het voordeel van Kleijngeld. We merkten direct dat CertificeringsAdvies Nederland een bureau is dat niet de standaardprocedures invult, maar echt kijkt naar de organisatie. Precies wat ons bedrijf nodig had!”

Als bouwbedrijf meer aanbestedingen winnen?

Wil je met jouw bouwbedrijf meer aanbestedingen winnen in een veranderende markt? Download dan geheel vrijblijvend deze whitepaper en ontdek hoe je dat doet!

DOWNLOAD WHITEPAPER
aanbestedingen winnen veranderende markt

Wij zijn trots op onze klanten

Onze adviseurs hebben hun expertise voor veel verschillende bouwbedrijven ingezet. Hoofdaannemers, onderaannemers, grote bedrijven, kleine bedrijven; ze hebben het allemaal al eens gezien. Ook de VCA trainingen, BHV trainingen en andere opleidingen voeren we al jaren uit voor veel klanten. Bekijk onze klantcases voor een overzicht van de bouwbedrijven waarvoor wij hebben gewerkt!

Interessante kennisartikelen

We werken met ervaren adviseurs en deskundige trainers. We vinden het belangrijk dat onze adviseurs en onze trainers zo veel mogelijk kennis opdoen en hun kennis delen. Zo houden we bijvoorbeeld alle actuele trends en ontwikkelingen in de gaten. Benieuwd? Neem dan een kijkje op ons blog.


Ga naar de bovenkant