Dé partner in certificeren

Voor de bouw

Als partner in certificeren ondersteunen wij mensen en organisaties in het behalen van de juiste certificaten. We hebben ruime ervaring in de bouwbranche en werken graag met je samen om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Arbo & Veiligheid - Inhoudsopgave

De bouwbranche

CAN Bouwbranche

De bouwsector zit vol

Actuele ontwikkelingen

Het speelveld in de bouwwereld verandert razendsnel. De bouwwereld kampt momenteel met veel uitdagingen zoals verstoorde toeleverketens, stikstofproblematiek, vraaguitval door uitgestelde of lagere investeringen en ontoegankelijke gebouwen met als gevolg slinkende marges en grote investeringsrisico’s. Daarnaast heerst er al geruime tijd krapte op de arbeidsmarkt. Dat alles leidt tot beperkingen op gebied van innovaties, vertragingen van bouwprojecten, claims en boetes. Vanwege al dit soort ontwikkelingen worden bouwbedrijven meer dan ooit gedwongen om bewust(er) na te denken over hun businessmodel.

We zien, mede door deze ontwikkelingen, dat in de bouwwereld de de thema’s KwaliteitArbo & Veiligheid en Milieu & Duurzaamheid hot items zijn.

Certificaten zoals ISO 9001 en VCA worden steeds vaker gevraagd door opdrachtgevers om zo mee te kunnen doen in aanbestedingen. En er zijn maar weinig medewerkers in de bouw die geen persoonlijk VCA diploma nodig hebben. Krijg je steeds vaker met dit soort vraagstukken te maken? Dan ben je bij CertificeringsAdvies Nederland aan het juiste adres. Samen bouwen we aan jouw ambitie!

Robin van der Steen

Meer informatie of offerte?

Direct meer informatie over onze diensten en/of bijbehorende kosten? Vraag een offerte aan of neem contact op.

  Partnermodel CAN

  Daarom kies je voor CAN!

  Samen groeien

  Samen met jou, onze opdrachtgever, bekijken we de wensen en behoeften en op basis daarvan komen we tot passend advies. Bij ons ben je verzekerd van:

  • Advies op maat voor ieder type organisatie
  • Ervaren adviseurs met focus op toegevoegde waarde
  • Praktisch toepasbare kennis
  • Met oog voor jouw doelen, jouw mensen en jouw organisatie

  Trots op onze klanten

  Samen groeien en vernieuwen

  Bij CertificeringsAdvies Nederland zijn we de steunpilaar voor tal van organisaties. Wij zijn de partner in certificeren en continue verbetering, met focus op groeien, vernieuwen en inspireren.

  Kom in contact met de partner in certificeren!

  Meer informatie over de mogelijkheden?

  Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!