Bouw

Bouw 2018-10-25T14:51:53+01:00
Bouwbranche

Certificeren & opleiden in de bouw

Certificaten en opleidingen in de bouw zijn gemeengoed. Met name de thema’s Kwaliteit, Arbo & Veiligheid en Milieu & Duurzaamheid zijn hot items. Certificaten zoals ISO 9001 en VCA zijn vaak nodig om mee te kunnen doen aan aanbestedingen. En er zijn maar weinig medewerkers in de bouw die geen persoonlijk VCA diploma hebben.

CertificeringsAdvies Nederland heeft ruime ervaring in de bouwbranche. Als partner in certificeren ontzorgen wij jou volledig, zowel op het gebied van bedrijfscertificering als persoonlijke opleidingen. Zodat we samen kunnen bouwen aan jouw ambitie.

Advies & Opleiding

Binnen de bouwbranche kunnen wij oa het volgende voor jou betekenen:

Expertise en ervaring

Onze adviseurs hebben hun expertise voor veel verschillende bouwbedrijven ingezet. Hoofdaannemers, onderaannemers, grote bedrijven, kleine bedrijven, ze hebben het allemaal al eens gezien. Ook de VCA trainingen, BHV trainingen en andere opleidingen voeren we al jaren uit voor veel klanten. Bekijk onze referenties voor een overzicht van de bouwbedrijven waarvoor wij hebben gewerkt!

CertificeringsAdvies Nederland: specialist in de bouw

Bij CertificeringsAdvies Nederland zorgen we dat je als bouwbedrijf certificeert. Ook leiden we je mensen op, zodat ze met de vereiste opleidingen hun werk kunnen doen. De combinatie van deze twee diensten vinden wij ideaal. Daarmee kunnen we jou als klant namelijk van dienst zijn in alle aspecten van het vak. We werken met ervaren adviseurs en ervaren trainers. We vinden het belangrijk dat onze adviseurs en onze trainers zo veel mogelijk kennis opdoen en hun kennis delen. Kennis vergaren, kennis delen en kennis optimaal inzetten, dát is hoe wij te werk gaan. Zo houden we ook alle actuele trends en ontwikkelingen in de gaten. Het bewijs hiervan vind je op onze blog.

Laatste blogs