Kies jouw branche

Selecteer hieronder je branche en ontdek de mogelijkheden:

Partner voor jouw branche!

ISO 9001 in een aanbestedingCertificeringsAdvies Nederland staat voor partnerschap. Wij zijn een partner voor onze opdrachtgevers. Niet alleen op de inhoud, maar ook voor hun business. Om tot de beste oplossing te komen, is het namelijk van belang niet alleen vakinhoudelijke kennis te hebben, maar ook kennis van de branche. Onze branchemanagers zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de diverse branches waarin wij onze diensten aanbieden. Bijvoorbeeld veranderende wet- en regelgeving waardoor je een extra certificaat nodig hebt of je er misschien juist één kunt laten vervallen. Onze adviseurs denken als een ondernemer en onze docenten hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven. En bij elkaar, als team, zijn wij jouw partner. Partner in Certificeren!

Kies je branche en bekijk wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. Of neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag!

NEEM CONTACT OP


Wat zeggen onze klanten over onze aanpak

Stork logo 2Wij hebben ervoor gekozen om met CertificeringsAdvies Nederland in zee te gaan, omdat dit een partner is die, met betrekking tot de verschillende aspecten van de bedrijfsvoering, het meeste vertrouwen en deskundigheid uitstraalde.