Bouwers bouwen aan duurzame toekomstIn 2030 de CO2-uitstoot ten opzichte van 1990 met 49% verminderen: dat is het doel van de Nederlandse overheid. Om dat doel te realiseren hebben overheid, bedrijven en maatschappelijke organisaties het Klimaatakkoord gesloten. Daarin zijn maatregelen opgenomen die bijdragen aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Deze afspraken hebben zeer zeker ook veel impact op de bouwwereld, een sector die verantwoordelijk is voor een grote ecologische voetafdruk. Bedrijven in de bouwsector moeten aan de slag met verduurzamen, maar hoe vlieg je dat aan?

Het volledige artikel is gepubliceerd in editie 4-2022 van het magazine Kwaliteit in Bedrijf. Het complete artikel is als PDF in te zien door op onderstaande button te klikken.


BEKIJK ARTIKEL

Een keertje sparren?

Wil je na het lezen van dit artikel meer weten over onze visie en ervaringen met betrekking tot duurzaamheid bij (bouw)bedrijven? Of wil je op praktische wijze aan de slag? Neem dan gerust contact met ons op! Wij sparren graag met je over de mogelijkheden.

Daarnaast attenderen we je graag op onze duurzaamheidsscan. Een praktische methode waarmee jouw organisatie direct inzicht krijgt in de relevante prestaties op het gebied van duurzaamheid (milieu en energie) en de verbeterkansen die daaruit voortvloeien.

New call-to-action

CertificeringsAdvies Nederland | T. 085 – 487 99 72 | E. info@certificeringsadvies.nl