Inspiratie en informatie

Jouw bron van kennis

Duik dieper in de wereld van certificering met onze uitgebreide kennisbank. Onze kennisexperts delen hun expertise en inzichten in blogs, video’s, events en gratis toegankelijke whitepapers en andere documentatie. Verrijk je begrip, blijf op de hoogte van ontwikkelingen en bouw verder aan de groei en ontwikkeling van jouw organisatie en mensen!

e-learning security awareness
Overzicht
Blog
Event
Klantcases
Video
Jeffrey en Lieneke cheque Vivisol

Winnaar eindejaarsactie 2023 – 2024 in het zonnetje gezet!

Er is een winnaar gekozen van de eindejaarsactie 2023 - 2024. Het is geworden: Vivisol. Een kort verslag van de actie en het bezoek aan de winnaar, lees je in dit blog!

Kwaliteitsmanagement als basis

Kwaliteitsmanagement als basis voor een complementair managementsysteem

Een complementair managementsysteem implementeren? Hoe richt je daar als organisatie zaken voor in zodat het ook daadwerkelijk toegevoegde waarde biedt? Start met kwaliteit, een uitstekende basis om op verder te bouwen!

CAN - Nieuw allergenenbeleid

Let op: nieuw allergenenbeleid vanaf januari 2024

Per januari 2024 geldt een nieuw allergenenbeleid. Producenten hebben tot 1 januari 2026 de tijd om etiketten aan te passen.

Gedeeltelijk verbod wegwerpbekers en -bakjes 2024

Gedeeltelijk verbod op wegwerpbekers en -bakjes in 2024

Vanaf 1 januari 2024 geldt er een gedeeltelijk verbod op plastic wegwerpbekers en -bakjes. Er bestaat veel onduidelijkheid over welke regels er nu precies gelden rondom dit verbod op plastic wegwerpbekers en -bakjes. Daarom leggen wij de nieuwe spelregels uit in dit blog.

CAN - IFS versie 8

IFS Food versie 8 verplicht per januari (2024)

Per 1 januari 2024 is het verplicht om IFS-audits uit te voeren volgens versie 8, die in april 2023 werd gepubliceerd.

Arbeidsinspectie 2024

Jaarplan Arbeidsinspectie 2024: focus op o.a. aanpak risico’s gevaarlijke stoffen, PSA en procesveiligheid (Brzo en ARIE)

De Arbeidsinspectie werkt volgens het Meerjarenplan 2023-2026. In dit artikel wordt het Jaarplan voor 2024 voor je uiteengezet. Waar zijn de doelen van de Arbeidsinspectie voor dit jaar?

BIO2.0 eind 2024 van kracht

Baseline Informatiebeveiliging Overheid: op weg naar de BIO2.0

Door de wijzigingen in ISO 27001 en ISO 27002 in 2022 wordt er nu gewerkt aan een vernieuwde versie van de Baseline Informatiebeveiliging Overheid. Eind 2024 wordt de BIO2.0 geïntroduceerd.

Afbeelding voor Klantcase Daily Fresh Food

Klantcase Daily Fresh Food

Onze klant Daily Fresh Food vertelt over hun ervaringen met het begeleidingstraject rondom de thema’s Voedselveiligheid, Milieu en Arbo & Veiligheid.

Dubbele materialiteit CSRD

Dubbele materialiteit en CSRD

Kom erachter wat dubbele materialiteit en ESRS zijn en hoe je ze gebruikt om te voldoen aan de wettelijke verplichte CSRD-richtlijn.

CAN-Voedselveiligheid-FSSC-Versie-6

Wat verandert er met de FSSC Versie 6?

Onlangs is FSSC versie 6 gepubliceerd. Wat dat precies betekent en wat de veranderingen zijn, lees je in dit artikel!

SCL 2.0

Veiligheidsladder herzien: Safety Culture Ladder 2.0

Onlangs is de Safety Culture Ladder (SCL) herzien omdat de norm toe was aan vernieuwing. In dit artikel lees je alles over de SCL 2.0!

Klantcase Alutrend

Klantcase: Alutrend

Alutrend; "De één op één opzet heeft voor deze medewerkers heel goed uitgepakt en heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ze geslaagd zijn voor het VCA-diploma."