Hulp nodig?

Advies informatie-beveiliging

In de hedendaagse economie worden kennis en informatie almaar belangrijker. Om die informatie te kunnen beheersen zijn er richtlijnen opgesteld in de vorm van normen voor informatiebeveiliging. Maar wat is relevant voor jouw organisatie? Hoe kun je aan de slag met informatiebeveiliging? Bij CertificeringsAdvies Nederland zijn we onder andere gespecialiseerd in advies informatiebeveiliging. Zo begeleiden we bedrijven op weg naar een certificering, zoals bijvoorbeeld ISO 27001. Wil je meer informatie of kun je hulp gebruiken op dit gebied? Neem dan gerust contact met ons op.

10 bestuurlijke principes voor informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging

Voldoe aan de informatie-beveiligingsstandaarden

Normen en mogelijkheden binnen het thema Informatiebeveiliging:

Diverse normen voor informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging kun je op diverse manieren in een organisatie integreren. Je kunt aan de slag gaat met een systeem of een methode. Het bekendste systeem is ISO 27001, de norm voor informatiebeveiliging. Binnen deze norm staan niet enkel de IT-systemen centraal, maar ook de mensen die met de systemen werken. Uiteraard zijn er nog aanvullende normen voor informatiebeveiliging, zoals ISAE 3402. Voor de overheid is er, sinds 2019, de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) en voor de zorgsector is er de NEN 7510 norm voor informatiebeveiliging in de zorg.

Advies informatiebeveiliging op maat voor jouw organisatie

Met betrekking tot het geven van informatiebeveiliging advies nemen wij niet de norm, zoals ISO 27001, maar jouw organisatie als uitgangspunt. Met oog voor de praktijk en resultaat en altijd in samenwerking met jou en de mensen binnen je organisatie gaan we aan de slag. Op die manier garanderen we altijd informatiebeveiliging advies op maat. De voordelen:

  • Gevoelige informatie wordt effectief beveiligd;
  • Je voldoet aan wet- en regelgeving;
  • Je laat zien dat je een professionele organisatie bent en onderscheid jezelf door certificeringen te behalen van concurrenten.

Wil je aan de slag met het verbeteren van de informatiebeveiliging binnen jouw organisatie? Dan ben je bij CertificeringsAdvies Nederland aan het juiste adres. Onze adviseurs kunnen je voorzien van passend informatiebeveiliging advies. Of je nu aan het oriënteren bent of dat je al weet dat je aan de slag wilt met een ISO 27001, NEN 7510, BIO of ander informatiebeveiligingscertificaat; neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag op weg met advies op maat.

Kom in contact met de partner in certificeren!

Meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact met ons op!